“Po fitnesu smo lačni”

Verjetno tega še nisem omenil, a dijaki smo razdeljeni v dve skupini, kjer bivamo pri družinah: v eni smo Ian, Tadej, Matej in Nejc, v drugi pa Neil, Erik in David (njihov blog lahko berete tukaj).

Današnji pogovori so po večini potekali o tem, kako bomo šli v fitnes in o tem, kako dobra/slaba je bila hrana, a preden začnem s tem, se najprej posvetimo jutranjemu delu.

Ob devetih zjutraj smo se dobili tam, kjer smo včeraj delo končali. Nadaljevali smo nameščanje operacijskih sistemov Ubuntu, Debian, Trisquel, Makulu (Linux) in Windows. V Linux sistemih smo izvedli par preprostih ukazov in to je bilo to za danes.

Sledilo je kosilo. Moram reči, da je v skupini, kjer smo štirje hrana bila doslej odlična (današnja specialiteta: testenine v smetanovi omaki), so se pa pritoževali sošolci nekaj ulic stran, da so lačni in da je hrana pripravljena “na hitro” ter celo pogreta v mikrovalovki. Na žalost je razlika tukaj kar velika.

Popoldne smo se odpravili v fitnes na drugem koncu mesta, da smo se malo raztegnili in nategnili naše mišice. Dnevna karta je 3,9€, mesečna pa 39€ – če koga zanima.

Zvečer pa kot je zdaj že navada: kroženje po mestnih ulicah, dokler se ne izgubimo 🙂

(Konec 3. dne)

Piše: Nejc Mihelič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja